Not working

More
2 months 1 week ago #8332 by Frank Vorstenbosch
Hi

I tried the JL Content Fields Filter but for some reason it won't work at all.
I have set the module and the Content Fields as mentioned in the docs.

But nothing apears. Not even an error.

Strangely enough I can not find any clue.

Can someone take a look in the website I am building ? If so, I will give you the credentials for it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 6 days ago #8333 by JoomLine
Replied by JoomLine on topic Not working
Hello.
Indicate the page of the site where the filter is displayed.
Note that the filter only works in the Joomla article category and in the field settings you need to select a template for the filter.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 6 days ago #8338 by Frank Vorstenbosch
Replied by Frank Vorstenbosch on topic Not working
Well, I think everything is set correct, but not working at all.
Can you please take a look. Because this is one of the very few extensions that can handle content fields filtering.
I can give you login account.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Powered by Kunena Forum
© 2010-2020 JoomLine
The Joomla!® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. joomline.net is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.